Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 42 2016
Női termo futódzseki, szürke

Női termo futódzseki, szürke

Ebben a lélegző és nedvességelvezető anyagból készült termo futódzsekiben tökéletesen felvértezheti magát a hideg ellen. A puhán bolyhozott belső oldal optimális hőszigetelést biztosít, a szövött rátétek pedig könnyedén felveszik a harcot a széllel. A formatartó futódzseki tökéletesen áll, miközben a mozgásban sem akadályozza viselőjét. Funkcionális részletek A hát felső részén található szellőzőnyílások és a hálós betét egyenletes testhőmérsékletről gondosodik. További különleges részlet még az állvédős cipzár, beledolgozott kábelbújtató és a meghosszabbított hátrész. A futódzsekit cipzáras mellzsebbel, két cipzáras, bevágott zsebbel, hátán pedig cipzáras zsebbel is ellátták. ecorepel® impregnálás Hogy az edzés még esős és hideg időben is öröm legyen, a környezetbarát ecorepel® impregnálás egyszerűen lepergeti a vizet és a szennyeződést. Fényvisszaverőkkel A dzsekit fényvisszaverő nyomott mintákkal is ellátták, így viselője akár sötétben és rossz látási viszonyok között is jól látható.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 42/2016  Funkcionális futóruházat

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.