Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 52 2016
Női termo futómellény, fekete

Női termo futómellény, fekete

Funkcionális külső anyag Mivel a sportolók ruházatuktól csúcsteljesítményt várnak el, ezért ennek a futómellénynek az anyaga lélegző és nedvességelvezető, emellett rendkívül szabad mozgást tesz lehetővé. A mellény a szövött rátétek segítségével könnyedén felveszi a harcot a széllel. A puhán bolyhozott belső oldal optimális hőszigetelésről gondoskodik. A hálós anyaggal alábélelt szellőzőnyílások egyenletes testhőmérsékletet biztosítanak. ecorepel® impregnálás Hogy az edzés még esős és hideg időben is öröm legyen, a környezetbarát ecorepel® impregnálás egyszerűen lepergeti a vizet és a szennyeződést. Praktikus részletek A mellényt állvédős cipzárral, valamint meghosszabbított hátrésszel látták el. A funkcionális viseletet egy cipzáras zseb és két cipzáras, bevágott zseb teszi tökéletessé. Fényvisszaverőkkel A mellényt fényvisszaverő szalaggal és nyomott mintákkal is ellátták, így viselője akár sötétben és rossz látási viszonyok között is jól látható.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 52/2016  Téli leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.