Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 42 2016
Női termo futónadrág, lila

Női termo futónadrág, lila

Amikor közelít a tél, a futóruhának is melegebbnek kell lennie. Ez a a lélegző és nedvességelvezető anyagból készült termo futónadrág puhán bolyhozott belső oldala révén optimális hőszigetelést biztosít. A térdhajlatnál lévő rugalmas, hálós betétek egyenletes testhőmérsékletről gondoskodnak. A formatartó nadrág tökéletesen áll és nem akadályozza a szabad mozgást. Gumis derekának bősége a belső húzózsinórral állítható. A hátul lévő cipzáras zsebben biztonságosan tárolható az aprópénz és a kulcsok. Speciális kidolgozású nadrágszárvég A nadrágszár végén alábélelt cipzár található, ami megkönnyíti az öltözködést, akár még futócipővel is a lábon. Annak érdekében, hogy a futónadrág megfelelően illeszkedjen a lábra, belső oldalát csúszásgátló, szilikonos bevonattal is ellátták. Fényvisszaverőkkel A futóruhát fényvisszaverőkkel tanácsos ellátni annak érdekében, hogy viselője jól látható legyen az esti futás során. Ennek a futónadrágnak az esetében a nadrágszárvégen lévő cipzárnál fényvisszaverő található.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 42/2016  Funkcionális futóruházat

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.