Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 6 2016
Női termokabát, barna

Női termokabát, barna

Egy téli kabát sok extrával! Ez a csinos, halszálkás szerkezetű, csillogó hatású, elegáns szaténbéléssel ellátott modell funkcionális tekintetben is megállja a helyét. Puha külső anyaga a High Performance bevonatnak köszönhetően vízhatlan, szélálló és lélegző. 1.500 mm vízoszlop nyomásának áll ellen, a környezetbarát ecorepel® impregnálás révén pedig szennyeződéstaszító. A hátul lévő polárbetét extra adag melegről gondoskodik. Funkcionális részletek Állítható bőségű és magasságú kapucni – levehető A tépőzárral rögzíthető kapucni is silddel - optimális tartás és nagyon kényelmes viselet Levehető műszőrme rátét Kétutas, állvédős cipzár Dupla szélvédőszegély Végelzárós, rejtett zsinóros behúzó a bőség állításához Az ujjvég bősége tépőzárral állítható Számos praktikus zseb 2 rejtett, polárbéléses, cipzáras, bevágott zseb 2 polárbéléses, patentos, bevágott zseb Belül 1 hálós, tépőzáras zseb és 1 MP3-lejátszó tárolására szolgáló zseb kábelkivezető nyílással és kábelelvezető bújtatóval

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 6/2016  Végső TÉLI KIÁRUSÍTÁS

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.