Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 32 2016
Női termomellény fényvisszaverő betétekkel

Női termomellény fényvisszaverő betétekkel

Ez a hosszú, elülső cipzárral ellátott mellény futófelsővel kombinálva ideális futóruházatot biztosít az átmeneti időszakra. A fényvisszaverő elemek jobb láthatóságot garantálnak rossz időben vagy sötétben. A húzózsinóros, integrált kapucni is praktikus, amely, ha éppen nincs rá szükség, a gallérba rejthető. Elasztánt tartalmazó, innovatív anyagösszetételének köszönhetően ez a sportmellény sokáig megőrzi formáját, tökéletesen áll és minden mozdulathoz igazodik. Praktikus részletek A hálóval alábélelt szellőzőnyílások egyenletes testhőmérsékletet garantálnak, a derékrészen lévő rugalmas betétek pedig optikailag szép, nőies sziluettet kölcsönöznek. Hogy a kulcsok, az aprópénz vagy a papír zsebkendő is mindig kéznél legyen, elöl két, hátul egy cipzáras, bevágott zsebbel is ellátták a mellényt. Szín: Fekete-fehér-korall Anyag: 87% poliészter, 13% elasztán Fényvisszaverők 80% poliészter, 20% elasztán Kapucni és hálós bélés (gallér) 100% poliészter

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 32/2016  Triatlonra fel!

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.