Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 43 2016
Női túradzseki, fekete

Női túradzseki, fekete

Ez a dzseki a szél és a rossz idő felett is győzedelmeskedik. Puha és meleg köztes réteggel és kétrétegű gallérral készült: húzózsinórral beráncolható sálgallérral és meleg polárbetéttel ellátott állógallérral rendelkezik. A szélvédőszegélyes, patentos gomboláspánt alatt egy praktikus, kétutas cipzár rejtőzik, hogy a hideg szélnek esélye se legyen behatolni az anyag alá. Az ujjvégeket kötött szegélyek zárják le - ezek szintén hatásosan állják útját a hidegnek. A meleg polárbéléssel ellátott, bevágott zsebek jó melegen tartják a kezeket. Funkcionális télikabát divatos részletekkel A túradzseki bőrhatású paszpólokkal készült, bősége pedig a derékrészen található rugalmas betét segítségével állítható. A bécsi varrások a nőies sziluettre irányítják a tekinteteket.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 43/2016  Télen is stílusosan

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.