Outlet

Outlet kategóriák most akár 20% extra kedvezménnyel*

Legalább 2 db outlet termék vásárlása esetén

A hét top ajánlata

Az akció vége

Az akció vége

Az akció már véget ért

: : :
03.04.2024 23:59
2024-03-29T06:20:08CET
 
 
Sajnos már elfogyott
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  1. A promóció keretében meghirdetett kedvezmény 2024. március 28-29. között legalább 2 db leárazott használati cikk - minden leárazott termék, amely nem élelmiszer – vásárlása esetén vehető igénybe a Tchibo webáruházában (www.tchibo.hu). A promóciós kedvezmény nem érvényesíthető az alábbi termékekre: leárazott kávéfőzők, bevásárló táskák, vízkőtelenítő folyadék és az „Utolsó darabok” matricával ellátott termékek, valamint egyéb akciókkal és kedvezményekkel nem összevonható. A kedvezmény mértéke a megvásárolt termékek vételárából arányosan kerül levonásra. A megvásárolt termék visszaküldése esetén, a visszaküldött termék vásárló által megfizetett árat térítjük vissza. A webáruházban rendelt, de Tchibo üzletben átvett termékek vonatkozásában a rendelés (vásárlás) időpontjában meghatározott vételár a mindenkor irányadó. A változtatás jogát fenntartjuk.

Kávé, szeretettel

Fedezze fel kávéink sokféleségét!

INGYENES KISZÁLLÍTÁS
Legalább 80 db Cafissimo kapszula vásárlása esetén!

Megtekintés

Exkluzív ajánlatok TchiboCard hűségkártyával!

Élvezze a tagsággal járó előnyöket

Gyűjtsön babszemeket minden vásárlásával és váltsa be őket kedvezményre!
Regisztráljon most

Kedvezményes ajánlatok - kiváló termékek a Tchibo outletben

A Tchibo outletben mindig aktuális ajánlatokat talál szenzációsan kedvező árakon. Egész évben kedvezményesen megvásárolható top termékeket kínálunk jól megszokott Tchibo minőségben, webáruházunk teljes választékából, így gyerekjáték a takarékoskodás. Nézzen szét már most folyamatosan megújuló kínálatunkban!
Női, férfi és gyermekdivat kategóriákban páratlan választékot talál az egész család számára kedvezményes árakon. Nézzen szét ajánlataink között: a trendi színekben pompázó, legutolsó divat szerinti termékektől a klasszikus divattermékekig, melyeket bármivel kombinálhat. A Tchibo outletben olyan kedvezményes árú cipőket, kiegészítőket, táskákat és ékszereket is kínálunk, amelyek tökéletessé varázsolják megjelenését. Leárazott sportruhát és kiegészítőket, vagy inspirációt keres hobbijához? Akkor vessen egy pillantást sport és hobbi & szabadidő rovatunkra. Akár futás, fitnesz, jóga vagy snowboard, a Tchibo outlet mindig kedvező árú termékeket kínál Önnek kedvenc sportjához. Otthonához pedig a bútor & lakberendezés összeállításban talál egész évben folyamatosan cserélődő ajánlatokat verhetetlen árakon, hogy Ön még kényelmes otthona berendezésekor is spórolhasson.