Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 52 2016
Pack me futófelső, narancssárga-pink

Női pack me futódzseki

Egyedülállóan könnyű és funkcionális Ez a funkcionális, pehelykönnyű ruhadarab megéri a pénzét: a sportfelső külső anyaga szélálló és víztaszító. A környezetbarát ecorepel® impregnálás révén egyszerűen lepergeti a szennyeződést a felületről. A hátán lévő szellőzőnyílások kellemes viseletet biztosítanak a futás során. Kicsire összehajtható és zsebben tárolható És ha mégis megizzadunk? Nem gond! Egyszerűen csak összehajtjuk és a hátul lévő cipzáras zsebbe tesszük, majd folytatjuk az edzést! Praktikus részletek Ez a felső kényelem dolgában is megállja a helyét: kapucnival, végigfutó, állvédős cipzárral, az ujjvégeken rugalmas paszpóllal és enyhén meghosszabbított hátrésszel látták el. Az alsó szegély bősége végelzárós húzózsinórral állítható.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.