Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 18 2016
Panoráma kameraállvány

Panoráma kameraállvány

Ennek az okostelefonhoz, fényképezőgéphez és akciókamerához használható, rugalmas, 360 fokos panoráma kameraállványnak a segítségével könnyen magával viheti az utazás közben megismert szép helyeket. A távirányítós, motorizált panorámafej révén az állvány különösen kényelmesen használható és lenyűgöző, rázkódásmentes 360 fokos felvételeket készíthet. 2-5 fordulat/perc teljesítményű, négy különböző sebesség választható. Sokoldalúan használható Az állvány szabványos kameramenetére fényképezőgép, akciókamera vagy okostelefontartó illeszthető gyorsan és egyszerűen, így egy fontos pillanatot sem fog elszalasztani. A beállítható forgásszög és a sokoldalú forgatási módozat - előre, hátra és 360 fokban - kibővíti a kreatív lehetőségek tárházát. A panoráma kameraállvány az alján található szabványos kameramenetes tartó révén állványra vagy selfiebotra csavarozható. Univerzális okostelefontartóval Az állványhoz tartozó készlet egy olyan ráilleszthető, gumírozott univerzális okostelefontartót is tartalmaz, amely fényképezés közben a helyén tartja az okostelefont. Távkioldó funkcióval Az okostelefon-kamerák távkioldója is használható a 360 fokos panorámaállvánnyal és a mellékelt infravörös távirányítóval. A távirányító legfeljebb 5 m-es hatótávolsággal rendelkezik. Helytakarékosan tárolható Utazáshoz ideális: a talpak helytakarékosan behajthatók, így az állvány kényelmesen elfér a táskában vagy a bőröndben.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 18/2016  Lezser stílus férfiaknak

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.