Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 20 2015
Párolóbetét

Párolóbetét

A könnyű és egészséges étkezésért Ennek a párolóbetétnek a használatával a húsból, halból, zöldségből vagy gyümölcsből készült ételek zsiradék hozzáadása nélkül főzhetők meg - mikrohullámú vagy hagyományos sütőben, a fülek felforrósodása nélkül. A betét –20 és +220 °C között hőmérsékletálló. A betét magassága a tartalomtól függően 3 és 10 cm között változtatható. A szorosan záródó fedél gondoskodik a gőz optimális eloszlásáról. A csöpögésmentes peremnek köszönhetően tiszt marad a tűzhely. Kihajtás nélkül a párolóbetét max. 1,5 kg-ig használható. Ízsemleges szilikonból készült és mosogatógépben tisztítható, ha pedig éppen nincs rá szükség, összehajtva, helytakarékosan tárolható. Egészséges, gőzzel történő pároláshoz használható recept és használati útmutató is tartozik hozzá.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.