Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 31 2016
Performer-Compact-Profi porszívó

Philips Performer-Compact-Profi professzionális porszívó

Kompakt és erőteljes A Philips Performer Compact Profi porszívója rendkívül hatékony motorral rendelkezik, az innovatív AirflowMax technológiának köszönhetően pedig ragyogóan tiszta eredményt garantál. Kis mérete révén nincs szüksége sok helyre a szekrényben. Műszaki részletek A energiahatékonysági osztály AirflowMax technológia a legnagyobb szívásteljesítményért, még ha a porzsák megtelik is Egyszerű használat az ActiveLock tömlőcsatlakozó révén Innovatív és kompakt dizájn Kimosható Super Clean Air szűrő Innovatív világító gyűrű a használat megkönnyítéséért Nyitott gumis kerekek a nagy teljesítményért Tartozékok Nagy teljesítményű 3 az-1-ben TriActive univerzális szívófej – 3 irányból szív "A" keménypadlós szívófej Állítható szögű Long Reach Tool - a nehezen elérhető helyekhez Puha kefe a markolatban Tisztítófej fugához 5 ajándék porzsák és 1 illatgranulátum

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 31/2016  Háztartás & takarítás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól. Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.