Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 49 2016
PHILIPS AJT5300W zenélő óra

PHILIPS AJT5300W zenélő óra

Tökéletes ébresztőóra mindazoknak, akik reggelenként szívesen fordulnak a másik oldalukra: eza PHILIPS AJT5300W rádiós ébresztőóra a szundi funkciónak köszönhetően különösen kíméletesen ébreszt. Az igény szerint beállítható, fokozatosan hangosodó ébresztés gondoskodik arról, hogy az óra használója ne aludjon el újra. Két különböző ébresztési idő beállítható. Az ébresztőóra este elalvás időzítőjének segítségével kíséri használóját az álmok birodalmába. A kívánt időpontig játssza a zenét és automatikusan áramtakarékos készenléti üzemmódba kapcsol. Ébresztőóra Bluetooth®-hangszóróval A rádiós ébresztőóra a Bluetooth® 2.1 technológiának köszönhetően vezeték nélküli zeneátvitelhez is használható. Bluetooth®-hangszóróval és Bluetooth® okostelefon töltőfunkcióval is ellátták. Műszaki részletek: Digitális UKW-állomáskereső programmemóriával 20 előre beprogramozható adó 87,5 és 108 MHz közötti frekvenciatartomány Audiobemenet (3,5 mm) MP3-tartalmak lejátszásához Beépített mikrofon hívások kihangosításához LED-es kijelzés 24 órás időformátum V2.1 + EDR verzió A2DP, HFP, AVRCP profilok 10 m-es tartomány (szabad tér) Áramellátás AC-csatlakozó Készenléti áramfogyasztás < 1 W Áramellátás 100–240 V AC, 50/60 Hz Feltöltés USB 5 V, 1 A segítségével Kompatibilitás: Android-rendszerű táblagépek és okostelefonok Android 2.1 és Bluetooth® 2.1 vagy magasabb verzióval, egyéb lejátszók Bluetooth® 2.1 vagy magasabb verzióval


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.