Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 49 2016
PHILIPS AZ700T/12 Bluetooth® hangrendszer

PHILIPS AZ700T/12 Bluetooth® hangrendszer

Kompakt forma, nagyszerű hangzás! A PHILIPS AZ700T/12 CD-Soundmachine Bass Reflex hangsugárzó rendszerrel és Dynamic Bass Boost-tal ajándékozza meg hallgatóját erőteljes, mély basszushangokkal, ezen kívül kényelmesen bárhová magával viheti. Vezeték nélküli zenehallgatás Bluetooth® és NFC™ révén A nagy teljesítményű hangrendszer vezeték nélküli One Touch NFC™ összeköttetéssel rendelkezik a gond nélküli Bluetooth®-kapcsolathoz. Egyérintéses, NFC™ technológiát alkalmazó okostelefonok a Bluetooth® párosításhoz Párosítsa egyszerűen Bluetooth® eszközeit az egyérintéses NFC™ (Near Field Communications) technológiával. A hangsugárzó bekapcsolásához, a Bluetooth® párosításhoz és a zenestreaming megkezdéséhez érintse meg NFC™ technológiát alkalmazó okostelefonját vagy táblagépét az adott hangsugárzó NFC™-területén. Műszaki részletek 2 beépített hangszóró 3,5 mm-es audióbemenet lejátszása, USB Direct, MP3-CD, CD ésCD-R/RW Disc lejátszási mód: gyors előretekerés/hátratekerés, következő/előző, albumkeresés, következő/előző, címkeresés, ismétlés/shuffle/program 20 CD szám beprogramozható Digitális UKW-rádió 20 beprogramozható hellyel Sztereófejhallgató csatlakozó LC-kijelző Töltőmechanizmus: lap teteje Hangerő-szabályozás : tekerhető szabályozó (digitális)


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.