Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 22 2016
Philips Bluetooth®-Hi-Fi-Adapter AEA2700/12

Philips Bluetooth®-Hi-Fi-Adapter AEA2700/12

Tetszés szerinti készülékek zenestreamingje Ez a szép formájú, kompakt dizájnnal készült adapter vezeték nélküli lejátszóvá alakítja a Hi-Fi berendezést. A zenestreaming Bluetooth® Multipair technológiával történik, amely egy olyan technológia, amely két-három okostelefon egyszerre történő csatlakoztatását teszi lehetővé. A zeneforrások tetszés szerint változtathatók, így azokat nem kell újra és újra rácsatlakoztatni. A streaming akár táblagépről is lehetséges. Egyszerűen használható Az adapter csaknem valamennyi Bluetooth®-képes okostelefonnal, ill. táblagéppel kompatibilis és valamennyi Bluetooth® verzióval működik. A beállítás a Plug & Play révén gyorsan és egyszerűen kivitelezhető. Az adapter és a Hi-Fi berendezés vagy a PC-hangszóró analóg RCA vagy 3,5 mm-es csatlakozó segítségével összekapcsolható egymással.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 22/2016  LEÁRAZÁS

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.