Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 47 2016
Philips fülhallgató, fehér

Philips fülhallgató, fehér

Élvezetes zenehallgatás és mobil elérhetőség. Ezzel a fejhallgatóval mindkettő lehetséges. A mikrofonnal ellátott fejhallgató egyszerűen az okostelefonhoz csatlakoztatható, így lehet zenét hallgatni, közben pedig egy hívást sem kell elmulasztani. Mindemellett a négy cserélhető DJ stílusú borításnak köszönhetően ízlés szerint alakítható. Nincs mellékzaj Az erőteljes hangzást biztosító hifi fejhallgató ideális kísérő útközbeni zenehallgatáshoz - mellékzaj nélkül. A fejhallgató zárt rendszere optimális hangminőséget biztosít. Fejhallgató headsetként A fejhallgató mikrofonos headsetként történő használatkor is erőteljes hangzást biztosít. A hifi fejhallgató valamennyi kereskedelmi forgalomban kapható okostelefonnal kompatibilis.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.