Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 48 2014
Philips hangsugárzó

Philips soundbar hangsugárzó

A hangsugárzó segítségével kényelmesen játszható le a zene olyan készülékekről, mint például TV, DVD/Blu-ray Disc lejátszó, játékkonzol, MP3-lejtszó és okostelefon. A készülék Bluetooth® inklusive NFC™ technológiával rendelkezik, a zene USB-készülékekről, valamint audio bemenet használatával is lejátszható. Az easylink lehetővé teszi a hangsugárzó vezérlését a TV távirányítójának használatával HDMI-CEC-en keresztül. Dolby Digital a semmihez sem fogható filmélményért A Philips hangsugárzó a televízióhoz kapcsolódva virtuális surround hangzást hoz létre a valósághű filmélményért. Ennek céljából a (max. 55" ill. 25 kg) TV-t egyszerűen közvetlenül a hangsugárzóra kell helyezni. A beépített mélynyomó a berendezés telt Dolby Digital hangzását erőteljes basszus hangokkal fokozza, így páratlanul szórakoztató filmnézést biztosít. Irányítás okostelefonnal Az egygombos funkció lehetővé teszi, hogy minden NFC™-képes okostelefon Bluetooth® segítségével kapcsolódjon a hangsugárzóhoz.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól. Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.