Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 49 2016
Philips hangszóró

Philips hangszóró

Karcsú forma, nagyszerű hangzás A moziszerű, valósághű hangzásért. A virtuális surround hangzással rendelkező soundbar hangszóró vezeték nélküli 3.1 CH mélynyomóval és center hangfallal biztosít kiváló hangminőséget. Használatával a vezeték nélküli zenestreaming is nagyon könnyen megvalósítható az NFC™ és Bluetooth® technológia segítségével. A hangerő és a lejátszás intuitív és kényelmes módon, érintőpanel révén vezérelhető. A fehér színben kizárólag a Tchibo-nál kapható karcsú készülék falra szerelve is nagyon jól mutat. Kiváló hangzás a center hangszóró révén A kifejezetten a beszédfrekvenciákra tervezett center hangszóró a képernyő közepéhez rögzíti a párbeszédet: javul a beszédpozicionálás és a tisztaság, valamint intenzív filmélményről gondoskodik. Dolby Digital és Pro Logic II surround hangzás A Dolby Digital dekóder feldolgozza az audioinformációk mind a hat csatornáját - a természetes atmoszférát és dinamikus valóságot biztosító tökéletes surround hangzásért. Külső dekóderre nincs szükség. A Dolby Pro Logic II bármely sztereó forrásból ötcsatornás surround hangzást állít elő. One Touch funkció NFC™-képes okostelefonok vagy táblagépek esetében a Bluetooth®-szal való összekapcsoláshoz A One Touch NFC™-technológia (NFC™ = Near Field Communication) lehetővé teszi a Bluetooth®-készülékekkel való összekapcsolást érintés révén: a soundbar hangszóró bekapcsolásához, a Bluetooth®-kapcsolat megkezdéséhez és a zeneátvitelhez egyszerűen csak érintse hozzá az NFC™-képes okostelefont vagy táblagépet a soundbar hangszóró NFC™-tartományában. Műszaki részletek Audiobemenet zene MP3-lejátszóról történő lejátszásához EasyLink valamennyi HDMI-CEC-készülék vezérléséhez egyetlen távirányító használatával Mélynyomó 105 W kimeneti teljesítmény Csatlakozók: HDMI (ARC), USB, AUX-bemenet, optikai, digitális bemenet


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.