Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 47 2016
Philips-Hi-Fi sztereó berendezés

Philips-Hi-Fi sztereó berendezés

Ez a berendezés minden kívánságát teljesíti: ez a Philips gyártmányú hangcsoda optimális hangzást biztosít a digitális állomáskeresővel ellátott rádiótól a DVD-lejátszóig. Az átvitel vezeték nélkül, Bluetooth® kapcsolattal történik. a One-touch NFC-funkció lehetővé teszi az NFC-képes okostelefonokkal való összehangolást. Optimális hangzás A sztereó berendezés a 13 cm-es mélynyomónak és a 150 wattnak köszönhetően erőteljes hangzást biztosít. Igény szerinti magas és basszus hangszabályozással, valamint egy kétutas, bassreflex rendszerű hangfallal rendelkezik az erőteljes, mély basszushangzás érdekében. A digitális hangkontroll optimális hangzásról gondoskodik bármely zenei irányzat esetén. Sokoldalú Több, mint egy egyszerű zenelejátszó: a rendszer lehetővé teszi DVD, (S)VCD, MP3-CD, CD(RW) és Picture CD lejátszását. A DVD-lejátszó HDMI 1080p Upscaling-gel rendelkezik a kristálytiszta képért és tökéletes, zajmentes hangminőségért.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.