Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 49 2016
Planetárium

Planetárium

Az otthoni planetárium A csillagok galaktikusan szép kivetítéséhez: ennek a készüléknek a segítségével lehozhatja a csillagokat az égről, valamint legfeljebb 10.000 csillaggal vetíthet csillagképeket a szoba falára vagy a plafonra. Az mennyezettől és faltól való optimális távolság 1,5 és 2 méter között van, dőlésszöge pedig max. 90 fok. Forgógombja segítéségével a föld forgása is szimulálható és az élesség beállítása is kézzel történik. A planetárium egy optikai minőségű lencserendszerrel rendelkezik és 30 perc elteltével automatikusan kikapcsol. 2 cserélhető csillagtérkép Az északi féltekét ábrázoló két olyan cserélhető csillagtérkép is tartozik hozzá, melyek egyszer a csillagképvonalakkal, máskor pedig az azok nélküli éjszaki égboltot mutatják.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.