Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 49 2016
Polikarbonát bőrönd, ezüst, 44L

Polikarbonát bőrönd, 44 literes

Sokkal nyugodtabb az utazás, ha tudjuk, hogy poggyászunk miatt nem kell aggódnunk. Ez a polikarbonát bőrönd különösen erős és strapabíró - hogy tartalmával együtt biztonságosan és sértetlenül érkezhessen célba. Funkcionális A gurulós bőrönd egy rögzíthető, teleszkópos húzókarral, valamint felül és oldalt két fogantyúval rendelkezik. Ezen kívül egy használatot megkönnyítő, kiegészítő fogantyú is található az alján. Belsejét rögzítő-feszítő pánttal, cipzáras válaszfallal, egy cipzáras, hálós zsebbel és három gumírozott zsebbel látták el. Stabil és rugalmas Négy oldalsó talp gondoskodik a kellő stabilitásról, ha pedig éppen utazik, a bőrönd a négy 360°-ban elforduló görgő segítségével - melyek közül kettő fékezőfunkcióval rendelkezik - könnyen irányítható.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.