Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 31 2016
Porzsákos porszívó, Philips

Philips Performer-Compact-Profi porzsákos porszívó

Profi porszívó a hatékony tisztításért Erős, praktikus és könnyű - ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően ez a porzsákos porszívó különleges tagja a háztartási készülékek családjának. A TriActive univerzális szívófej maximális mennyiségű port és szennyeződést szív fel. Az AirFlow Max technológia erőteljes és hosszan tartó szívási teljesítményt nyújt bármely padlón. Kényelmes használat Az optimális használatról a kimosható Super Clean Air szűrő, az állítható hosszúságú teleszkópos cső, az automatikus kábelfeltekerés, valamint a gyors átalakítást biztosító pattintós rendszer gondoskodik. A Long Reach Tool segítségével a nehezen hozzáférhető helyek is könnyen megtisztíthatók. A kiegészítő kefe a markolatra van rögzítve, a fugatisztító fej pedig a készülékben található. A porszívó a padlókímélő gumikerekek segítségével gördíthető végig a házon. ==Műszaki részletek=== A energiahatékonysági osztály Energiafogyasztás 27,5 kWH/év D szőnyegtisztítási osztály A keménypadló-tisztítási osztály C porkibocsátási osztály Hangteljesítmény szint 81 dB Porfelvételi kapacitás 3 l Fénygyűrű az innovatív felhasználóbarát kialakításért

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 31/2016  Háztartás & takarítás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól. Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.