Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 49 2016
Powerbank tartalék akkumulátor

Powerbank tartalék LED-es akkumulátor

Nagy kapacitású powerbank Extra energia "elvitelre". A Kiváló minőségű alumínium házzal készült powerbank tartalék akkumulátor kereskedelmi forgalomban kapható okostelefonokhoz és egyéb USB-csatlakozós készülékekhez használható. A 6.000 mAh akár 3 akkufeltöltéshez is elegendő. Mivel két USB-kimeneti porttal rendelkezik, ezért a powerbank akár két készülék egyidejű feltöltését is lehetővé teszi. A tartalék akkumulátor nem csak áramellátás dolgában állja meg a helyét: a beépített LED-es zseblámpának köszönhetően senkinek sem kell a sötétben tapogatóznia. Műszaki részletek Töltöttségjelzés és töltési folyamat visszajelzés két LED-ekkel Li-polimer akkumulátor, töltőáram max. 2,4 A USB-kimeneti port: 1x 5 V / 2,4 A és 1x 5 V / 1 A 1 micro USB bementi port


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.