Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 5 2017
Próbababa

Próbababa

Szabjon profi módon Ez a próbababa hihetetlenül megkönnyíti a munkát, ha a szabásvonal módosításáról és ellenőrzéséről, a cipzárak bedolgozásáról és a szegélyek eldolgozásáról van szó. Ezen kívül a próbababa abban is segít, hogy tökéletesen illeszkedő, divatos ruhát tervezhessünk és varhassunk, valamint hogy textúrákkal és anyagokkal kísérletezhessünk - emellett időt takarít meg a ráigazításnál és felpróbálásnál. Funkcionális részletek 36-42-es méret Állítható hosszúságú hátrész 2 állítható, forgókerék a mellnél és a csípőnél 9 állítható kis forgókerékkel oldalt és hátul Szivaccsal megerősített nejlonhuzat az egyszerű megtűzéshez és jelöléshez Tűpárnával ellátott, egyszerűen beállítható nyakkerület Gombostűs rögzítésű szoknya markerrel Négyrészes talp A méretekről részletesen Mellbőség: 84–101 cm Derékbőség: 66–84 cm Csípőbőség: 90–106 cm Háthossz: 38–42 cm Nyakkerület: 37+ cm

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 5/2017  LEÁRAZÁS ÚJRATÖLTVE

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.