Schließen
Profi serpenyő, 28 cm
Sajnos már elfogyott

Profi serpenyő, 28 cm

11 995 Ft

 • Elérhetőség: Már elfogyott
 • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
 • Kovácsolt, anodizált alumíniumból
 • GREBLON® C3+ tapadásmentes bevonattal

Profi serpenyő, 28 cm

Süssön úgy, akár a profik! Ez a serpenyő kovácsolt, anodizált alumíniumból készült, ezáltal különösen kemény és erős. A részleges kerámiaborítással ellátott GREBLON® C3+ tapadásmentes bevonat karcmentes felületet kölcsönöz a serpenyőnek, mely így zsírszegény sütéshez ideális és nem ég le benne az étel. A GREBLON® D1 külső bevonat hosszan tartó hőtárolásról gondoskodik, a kiváló minőségű, szegecselt nemesacél markolatnak köszönhetően pedig mindig könnyen kézben tartható a profi serpenyő.

==Indukciós főzőlapokhoz is===
A serpenyő 180 °C-ig sütőben és valamennyi típusú tűzhelyen használható – a kiegészítő ferromágneses aljnak köszönhetően indukciós főzőlapon is. Egyszerűen, mosogatógépben tisztítható.

Szín:

Fekete

Anyag:

Anodizált alumínium
Belül GREBLON® C3+ tapadásmentes bevonat
Kívül GREBLON® D1 bevonat
Nemesacél markolat

Méret:

Ø belül kb. 28 cm
Magasság kb. 6 cm
Nyélhossz kb. 23 cm

Anodizált alumínium

Az alumínium anodizálása egy olyan felületkezelés, amelynek köszönhetően az alumínium egy sűrű, kemény oxidréteget kap. Az így létrejött oxidréteg lezárja és erősíti a felületet, amelynek mindemellett még dekoratív megjelenést is kölcsönöz. Az anodizálás révén a felület karcállóvá és foltállóvá válik, valamint megakadályozza az elszíneződést és a fémes ízt. A Tchibo anodizált alumíniumból készült főzőedényeit ezen kívül kiváló minőségű GREBLON® tapadásmentes bevonattal is ellátták, amely a termékek minőségét még optimálisabbá teszi. A serpenyők és a fazekak a további külső bevonatnak köszönhetően mosogatógépben tisztíthatók.

Indukcióval kapcsolatos ismertető

Az energia a mágneses mező segítségével a tűzhely belső részében termelődik. Ez az edény aljához továbbítódik és hővé alakul. Akkor sincs gond, ha véletlenül bekacsolva felejtjük az indukciós főzőlapot, hiszen a lap csak akkor fűt, ha az edény vagy a serpenyő alja a főzőlap felületéhez ér.

 • Nincs szükség hosszú előmelegítésre
 • A hőmennyiség pontosan adagolható - a gáztűzhelyhez hasonlóan, ám nyílt láng használata nélkül
 • A hő nem sugárzik ki az egész felületre: csak az az indukciós főzésre alkalmas edény melegszik fel, mely a főzőlappal közvetlenül érintkezik
 • Energiatakarékos: rövidebb főzési időre, csak célzott és rövidebb ideig tartó melegítésre van szükség

GREBLON® C3+

Az új, csillogó külsejű, továbbfejlesztett GREBLON® C3+ tapadásmentes bevonat sokkal jobb kopásállósággal rendelkezik. Ezen kívül, mivel nem tartalmaz PFOA-t és APEO-t, fontos lépést jelent a fenntarthatóság felé.

Minőség

TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

66002

Lehetséges szállítási címek:

 • Számlázási cím
 • Eltérő szállítási cím
 • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.

Szolgáltatásaink:

Vásárlás kockázat nélkül 30 napos elállási jog*- *kizárólag a használaton kívüli készülékekre/ termékekre vonatkozik
Szállítási költség
Kézbesítés trans-o-flex-en keresztül Gyorsan és egyszerűen: a trans-o-flex közvetlenül otthonába szállítja a megrendelt termékeket, a kisebb bútorokat és lakberendezési tárgyakat.
Exkluzív online ajánlat Ez a termék csak online kínálatunkban vásárolható meg, üzleteinkben nem kapható!
Az év 365 napján rendelkezésére állunk. Telefon 06-40-981-105 (normál díjszabással hívható)

Termékekkel kapcsolatos kérdések esetén:
Telefon 06-40-981-105 (normál díjszabással hívható)
Termék visszaküldése Előfordulhat, hogy a megrendelt áru nem tetszik vagy nem áll jól Önnek. A kiszállított terméket 30 napon belül visszaküldheti nekünk.