Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 11 2015
Rádiójel vezérlésű időjárásjelző állomás

Rádiójel vezérlésű időjárásjelző állomás

Digitális időjárásjelző béka. A rádiójel vezérlésű időjárásjelző állomás kijelzi a külső és a belső hőmérsékletet, ill. páratartalmat, a várható időjárást, a dátumot és a pontos időt. Az időjárás-előrejelzés 12-től 24 óráig lehetséges. Az időt automatikusan állítja be és át. Legfeljebb három adó csatlakoztatható az állomáshoz. Az időjárásjelző állomást csúszásgátló talppal is ellátták. Világító, színes kijelző A világító, színes kijelzőn jól láthatók az időjárási szimbólumok. Napsütést, felhőt, esőt, zivatart és havat jelképező szimbólumok egészíti ki a digitális időjárás-előrejelzést. Tartozékokkal A rádiójel vezérlésű időjárásjelző állomáshoz rádiójeles külső érzékelő, hálózati adapter, szerelési anyag és a külső érzékelőhöz való elemek is tartoznak.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.