Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 40 2016
Rádiójel vezérlésű időjárásjelző állomás

Rádiójel vezérlésű időjárásjelző állomás

Digitális időjárásjelző béka A rádiójel vezérlésű időjárásjelző állomás kijelzi a külső és a belső hőmérsékletet, a várható időjárást, a pontos időt és a dátumot. Az időjárás-előrejelzés 12-től 24 óráig lehetséges. Az időt automatikusan állítja be és át. Legfeljebb három adó csatlakoztatható az állomáshoz. Az időjárásjelző állomást csúszásgátló talppal és kiváló minőségű, krómhatású kerettel is ellátták. Világító, színes kijelző A világító, színes kijelzőn jól láthatók az időjárási szimbólumok. Napsütést, felhőt, esőt, vihart és havat jelképező szimbólumok egészíti ki a digitális időjárás-előrejelzést. Műszaki részletek Rádiójeles külső szenzor: hatótávolság szabad téren max. 100 m Hőmérsékleti tartomány: belső –9,9 és 70 °C között, külső –35 és 70 °C között Páratartalom-kijelzés 25-90% Hálózatról működtethető

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 40/2016  ŐSZI LEÁRAZÁS

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.