Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 35 2016
Sátorszőnyeg

Sátorszőnyeg

Szigetelő hatású és lélegző Ez a szőnyeg azok számára ideális, akik szeretnek lakókocsival utazni vagy sátorozni. A lélegző anyag szigetelő hatású és például az elősátorban nyújt védelmet a hideg talaj ellen - így még komfortosabb lesz a sátorozás! Ha pedig valami mellémegy, a szőnyeg egyszerűen, nedves ruhával letörölhető. Ideális védelmet nyújtó alátétként A szőnyeg egyidejűleg védelmet nyújtó alátétként is szolgál. A kempingbútor alá terítve megakadályozza, hogy a sátor alja megsérüljön. Könnyen a kívánt méretre vágható. A strapabíró és időjárásálló szőnyeg a lakókocsi előtt, az erkélyen vagy a teraszon is használható. Az anyag víz- és szennyeződés-áteresztő. Helytakarékosan tárolható A sátorszőnyeg kis súlyú és helytakarékosan összehajthatva a hálós zsákban tárolható.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.