Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 26 2016
Selfie-bot,

Selfiebot, bluetooth-os

Akár önarckép, akár csoportkép, ez a selfiebot praktikus, meghosszabbított karként szolgál fényképezs közben, a kb. 96 cm-ig kihúzható teleszkópos rúdnak köszönhetően mindig tökéletesen beállítható az okostelefon vagy a fényképezőgép. A kényelmes használatról a gumírozott markolat gondoskodik. Univerzális okostelefon-tartóval A párnázott, felcsavarozható, univerzális okostelefon-tartó számos modellhez illik. Az okostelefon legfeljebb körülbelül 5,5 és 5,7 cm méretű lehet és iOS- vagy Android rendszerrel kell működnie. Levehető Bluetooth® fényképező kioldóval A selfiebot levehető Bluetooth® fényképezőgép-távkioldóval rendelkezik az okostelefonnal történő vezeték nélküli összekapcsolás érdekében. Ez természetesen bot nélkül is használható. Műszaki részletek Készenléti idő kb. 200 óra teljesen feltöltött akkumulátor esetén Töltési idő kb. 1 óra Bluetooth® verzió 3.0 és újabb A fényképezőgép-tartó számos kompakt és action kamerával is kompatibilis (GoPro stb.)

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 26/2016  NYÁRI LEÁRAZÁS

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.