Schließen
Sí- és snowboardsisak
Sajnos már elfogyott

Sí- és snowboardsisak, fekete

11 995 Ft

8 995 Ft

Az Ön megtakarítása 3 000 Ft

  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
Tökéletesen illeszkedik – a fejpánt a tekerőgombbal tökéletesen állítható
Szín:
 

Sí- és snowboardsisak, fekete

Tökéletesen illeszkedik – a fejpánt a tekerőgombbal tökéletesen állítható. UV- és ridegtörésálló külső héj - különösen könnyű és ütésálló az in-mould technológiájú kialakítás révén. "Cratoni Reflex"-hez hasonló kialakítás, amely az ADAC sísisak tesztjében "jó" minősítést kapott 2011-ben (16 sísisak vett részt a tesztben). Állítható, párnázott állpánt pattintós zárral. Optimális szellőzés a 8 szellőzőnyílás révén: ebből 4 elöl toló lappal a gyors nyitáshoz és záráshoz. Párnázott bélés – kivehető és mosható. Kivehető fül- és állpárnák. Akusztikai betétekkel és síszemüveg tartóval. Megfelel a DIN EN 1077-es szabványnak.

Részletek

In-Mould:

Az „in mould” olyan fecskendezéses öntéssel történő eljárás, melynek során a sisak külső héját egy speciális hőkezelési eljárással olvasztják egybe a habszerkezettel. Ennek köszönhetően a fuzionált héj és hab lényegesen merevebbé és stabilabbá válik, így a külső behatásokkal szemben is sokkal ellenállóbb lesz.

Méret:

Az S/M-es méret kb. 52-56-os, az M/L-es méret kb. 54-58 cm-es fejkerületre, az L/XL-es méret kb. 58-62-es fejkerületre illik

Szín.

fekete

Minőség

TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

43291

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Tchibo üzlet

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.

Szolgáltatásaink:

Vásárlás kockázat nélkül 30 napos elállási jog*- *kizárólag a használaton kívüli készülékekre/ termékekre vonatkozik
Szállítási költség
Kézbesítés trans-o-flex-en keresztül Gyorsan és egyszerűen: a trans-o-flex közvetlenül otthonába szállítja a megrendelt termékeket, a kisebb bútorokat és lakberendezési tárgyakat.
Az év 365 napján rendelkezésére állunk. Telefon 06-40-981-105 (normál díjszabással hívható)

Termékekkel kapcsolatos kérdések esetén:
Telefon 06-40-981-105 (normál díjszabással hívható)
Termék visszaküldése Előfordulhat, hogy a megrendelt áru nem tetszik vagy nem áll jól Önnek. A kiszállított terméket 30 napon belül visszaküldheti nekünk.