Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 1 2017
Síkesztyű, fekete

Síkesztyű, fekete

Meleg, lélegző és hóálló Ez a puha és meleg béléssel készült, funkcionális, ötujjas kesztyű minden olyannal rendelkezik, amire síeléskor csak szükség lehet. A High Performance bevonat révén szélálló, vízhatlan és lélegző. A környezetbarát ecorepel® impregnálásának köszönhetően szennyeződéstaszító és 3.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen. Az optimális hőszigetelésről a Thinsulate™ köztes réteg gondoskodik. Funkcionális részletek Az ujjak és a hüvelykujj ergonomikusan formázott - az ujjbegynél megerősítéssel Szemüvegtörlő A tenyérrész szilikonos mintája jó fogást biztosít Bősége tépőzárral és húzózsinórral állítható 1 kesztyű cipzáras zsebbel Rugalmas biztonsági hurok a csuklónál Patentos pánt a kesztyű összekapcsolásához

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 1/2017  Sí leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.