Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 1 2017
Síkesztyű, fekete

Síkesztyű, fekete

Vegye kezébe az irányítást - és a kezek megfelelő védelemben részesülnek, bármilyen is legyen az idő! Ez a kesztyű a High Performance bevonat révén szélálló, vízhatlan és lélegző, a külső anyag pedig legfeljebb 3.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen. 3M™ Thinsulate™ Insulation kialakítása optimális hőszigetelésről gondoskodik és a puha, meleg belső bélés rendkívül kényelmes viseletet biztosít. Funkcionális kidolgozás Ergonomikusan formázott ujjrész - az ujjbegynél megerősítéssel Jó fogást biztosító szilikonos nyomott minta Szemüvegtörlő Cipzáras zseb Tépőzár és húzózsinór a bőség állításához Rugalmas biztonsági hurok a csuklónál Patentgombos pánt a kesztyűk összekapcsolásához High Performance bevonat a kellemes viseletért Úgy működik, akár egy második bőrréteg: a bevonat megakadályozza a vízcseppek behatolását, a testnedvességet pedig kifelé vezeti.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 1/2017  Sí leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.