Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 48 2016
Silk’n-Face-Tite™ bőrfiatalító készülék

Silk’n Face Tite™ bőrfiatalító készülék

Fiatalosan feszes bőr és kevesebb ránc Ez a forradalmi HT™ technológiával (HT™ = Home Tightening) működő készülék belülről javítja a bőrt. A bőr feszessé válik, a ráncok pedig csökkennek - sebészeti beavatkozás nélkül. Az eredmény már öt hét elteltével láthatóvá válik. A kezelés bármely bőrtípuson alkalmazható, klinikailag bevizsgált és bőrgyógyászok is ajánlják. 3 energiaforrás kombinálása Az innovatív HT™ technológia három energiaforrást kombinál. A bipoláris rádiófrekvencia, a piros LED-fény és az infravörös meleg együttes ereje valamennyi sejtréteget felmelegíti és javítja a sérült szövetet. A bőr megújulását a meleg serkenti. Erősíti a kollagén és elasztin rostok megújulását és összehúzódását. Mindent egybe véve tehát fájdalommentes kezelést biztosít, az eredmény pedig egy olyan sokkal fiatalabbnak látszó, sima bőr, amely minden egyes kezelés után érezhetően ragyogóbbnak és feszesebbnek hat.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 48/2016  Ragyogó megjelenés

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.