Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 43 2016
Sleeptracker

Sleeptracker

Precíz, kontaktusmentes alvásmegfigyelés és -elemzés Aludjon jól és ébredjen kipihenten! A sleeptracker-rel mérheti, kielemezheti és javíthatja alvási szokásait. A készüléket egyszerűen a matrac alá kell helyezni, így az nem érezhető. Felismeri a légzéskimaradást és feljegyzi a szív- és légzésfrekvenciát. Használatával személyre szabott tippeket kaphat okostelefonjára a jobb alvás érdekében. Funkcionális részletek Alváslaborban tesztelt Alvásfázis-elemzéssel, alvásnaplóval és friss ébredés funkcióval a megfelelő alvásfázisban történő kipihent ébredéshez Alvásfázis hipnogram "Sleep Score" kijelzés az egyszerű kiértékelés érdekében Grafikus ábrázolás (nap/hét/hónap) Holdfázis-kijelzés Kezelés és feljegyzés okostelefonon keresztül, ingyenes SleepExpert alkalmazás segítségével Az okostelefon és az alvásérzékelő innovatív összekapcsolása modern, energiatakarékos Bluetooth® Smart technológia használatával

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 43/2016  A nyugalom szigete

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.