Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 52 2016
Sport rövidnadrág

Férfi sport rövidnadrág

Trendi viselet a melegebb napokra. Ez a sport rövidnadrág rugalmas külső anyagának köszönhetően kellően szabad mozgást biztosít az intenzív edzés során. Belső húzózsinórral ellátott, állítható dereka révén kényelem dolgában is megállja a helyét. A sportruhák azon kategóriájába tartozik, amely minden sportághoz viselhető, hideg idő esetén pedig meleg futónadrággal kombinálható. Kellemes viseletet biztosító funkcionális anyag A DryActive Plus kidolgozású futóruha lélegző és nedvességelvezető. Ennek a sportnadrágnak az esetében hálós betétek gondoskodnak a kellemes viseletről. Praktikus részletek A kis cipzáras farzseb helyet biztosít a kulcsok és az aprópénz számára. Ezen kívül a sportnadrágot olyan fényvisszaverő nyomott mintákkal látták el elöl, amelyek jobb láthatóságról gondoskodnak. A nadrágszárvég rugalmas paszpóllal készült.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.