Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 2 2017
Sportfülhallgató LED-es megvilágítással

Sportfülhallgató LED-es megvilágítással

Ösztönzésként vagy a könnyedebb kikapcsolódás érdekében - a fülben szóló zene a legjobb edzőtárs! Ez a fejhallgató optimális és kényelmes illeszkedést, valamint tökéletes tartást biztosít a fülnél a különböző méretű, cserélhető szilikon betéteteknek és a puha, állítható nagyságú fülhorognak köszönhetően. És mivel mindemellett még verejtékálló és lemosható is, tökéletesen alkalmas sportolás közbeni használatra. Praktikus részletek A sport fülhallgató egy kábeltartó segítségével rögzíthető a ruhán és egy kábeltörés elleni védelemmel ellátott, klasszikus, 3,5 mm-es, derékszögű jack dugós csatlakozóval rendelkezik, amely valamennyi kereskedelmi forgalomban kapható okostelefonhoz és MP3-lejátszóhoz használható. A téli sötétben is magára vonja a figyelmet: a külön kapcsolatható LED-es világítású kábel.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 2/2017  Futásra készen!

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.