Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 52 2016
Sportmelltartó, extraerős, fekete

Sportmelltartó, fekete, extraerős

Kiváló teljesítményű anyagkombináció Ez a sportmelltartó extra erős - megbízható tartásról gondoskodik a legnagyobb igénybevétel során is. A COOLMAX® anyagnak köszönhetően kellemes viseletet, az elasztán nagyobb rugalmasságot, tökéletes illeszkedést és formatartást biztosít. Az oldalsó részek, a pántok és a középső rész lélegző, hálós anyagból készültek. Funkcionális szabásvonal A funkcionális szabású, birkózó fazonú hátrész, a mell alatti megtámasztás, a dupla falú kosár és a rugalmas merevítők extra erős tartást biztosítanak - mindazok számára tökéletes, akik intenzív mozgást igénylő sportot űznek. A melltartó kényelmes illeszkedéséről az egyedülállóan széles, párnázott, állítható hosszúságú, puha szilikon betétes pántok, valamint a puha és bőrbarát 3x2-es kapcsos zárórész gondoskodik.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 52/2016  Téli leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.