Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 37 2016
Sportmelltartó, szürke

Sportmelltartó, szürke

Ez a sportmelltartó tökéletesen illik jógához, gimnasztikához és lágyabb sportfajtákhoz, hiszen optimálisan igazodik minden mozdulathoz, közben pedig alig érezhető. A TACTEL® szálaknak köszönhetően különösen bőrbarát, strapabíró és lélegző. Az elasztán formatartást és korlátlanul szabad mozgást biztosít. A melltartó kellemesen könnyű, egyedülállóan puha és zavaró oldalvarrások nélkül készült - csak kapja fel és már kezdődhet is az edzés. Tökéletesen illeszkedő sportmelltartó A sportmelltartó bősége a különösen puha és háromszorosan állítható SoftSeal® kapocs segítségével igény szerint megválasztható. A pántok hossza állítható. A különböző kötött részek és a mell alatti széles gumi optimális tartásról gondoskodik.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.