Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 13 2017
Sportmelltartó, szürke

Sportmelltartó, szürke

Megbízható anyagkombináció Ez a sportmelltartó rendkívül erős - még nagy igénybevételkor is megbízható tartásról gondoskodik. A COOLMAX® anyag kellemes viseletet biztosít, az elasztán pedig nagyobb rugalmasságot, tökéletes illeszkedést és formatartást garantál. Az oldalsó részek, a pántok és az összekötő rész lélegző, hálós anyagból készült. Funkcionális szabásvonal A birkózó fazonú hátrésszel, megtámasztó mell alatti kialakítással, dupla falú kosarakkal és rugalmas merevítő rudacskákkal ellátott funkcionális szabás egyedülállóan erős tartást biztosít - tökéletes választás mindazok számára, akik intenzív mozgást igénylő sportokat űznek. Arról, hogy a melltartó kényelmesen illeszkedjen, a rendkívül széles, párnázott és állítható hosszúságú, puha szilikonbetéttel ellátott pántok, valamint a különösen puha és bőrbarát, háromszorosan állítható SoftSeal® kapocs gondoskodik.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 13/2017  Futás & fitnesz

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól. Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.