Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 20 2017
Szekrénymodul ajtóval

Szekrénymodul ajtóval, fehér

Rugalmasan kombinálható modulbútorokkal bármelyik helyiségben méretre szabott megoldások születnek! Praktikus ötlet kisebb helyiségek vagy például tetőtér optimális kihasználása érdekében. Szekrénymodul 2 fiókkal Ez a szekrénymodul igény szerint más modulokkal kombinálható és tetszés szerint bővíthető. Fogantyú nélküli ajtaja praktikusan, nyomásra nyílik. Az ajtó jobbra vagy balra is felszerelhető - a helyiség adottságaitól függően. Praktikus részletek A termékcsaládhoz tartozó valamennyi bútor egymással összecsavarozható, mivel belső oldaluk felület előfúrt. A készlet minden olyat tartalmaz, ami a felszereléshez szükséges: a foglalatot, szilikon padlókímélő betéteket, a szerelési anyagot, valamint az összeszerelési útmutatót.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 20/2017  BÚTOR KIÁRUSÍTÁS

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.