Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 26 2016
Szekrénymodul szett

Szekrénymodul szett

Rugalmasan kombinálható modulbútorokkal bármelyik helyiségben méretre szabott megoldások születnek! Praktikus ötlet kisebb helyiségek vagy például tetőtér optimális kihasználása érdekében. Szekrénymodul szett Ez a szett három olyan szekrénymodult tartalmaz, amelyek igény szerint kombinálhatók és tetszés szerint bővíthetők. 1 modul ajtóval (az ajtó jobbra vagy balra is felszerelhető) 1 modul 2 fiókkal és golyós fiókcsúszókkal 1 modul nyitott rekesszel Praktikus részletek A termékcsaládhoz tartozó valamennyi bútor egymással összecsavarozható, mivel belső oldaluk felület előfúrt. Fogantyúk nélkül, nyomásra nyílnak. A készlet minden olyat tartalmaz, ami a felszereléshez szükséges: a foglalatot, szilikon padlókímélő betéteket, a szerelési anyagot, valamint az összeszerelési útmutatót.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 26/2016  NYÁRI LEÁRAZÁS

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.