Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 47 2016
Szélálló kesztyű

Szélálló kesztyű

Hatékony védelmet nyújt a hideg, a szél és a nedvesség ellen. Ez a szélálló kesztyű a környezetbarát ecorepel® impregnálás révén víz- és szennyeződéstaszító. A kézfejnél teljesen szélálló, vízhatlan és lélegző. Rendkívül kényelmes viselet A strapabíró softshell anyagból készült futókesztyű kellemesen puha és rugalmas. Bordázott csuklórésze révén jól illeszkedik és nem szorít. A kesztyű belső oldala puha és meleg polár anyaggal bélelt. Bolyhosodás elleni kidolgozása megakadályozza a szálak csomósodását. Érintőképernyős készülékek használatára alkalmas A sportkesztyűt a hüvelykujjnál és a mutatóujjnál olyan speciális bevonattal látták el, amely lehetővé teszi az érintőképernyő használatát, így nem kell levenni hozzá a kesztyűt - ideális okostelefonhoz, táblagéphez vagy digitális fényképezőgéphez. A kesztyűk akasztóval és füllel összekapcsolhatók. Szín: Fekete Anyag: 100% poliészter Bordázott anyag 90% poliészter, 10% elasztán


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.