Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 52 2016
Szélálló kesztyű

Szélálló kesztyű

Hatékony védelmet nyújt a hideg, a szél és a nedvesség ellen. Ez a szélálló kesztyű a környezetbarát ecorepel® impregnálás révén víz- és szennyeződéstaszító. A kézfejnél teljesen szélálló, vízhatlan és lélegző. Rendkívül kényelmes viselet A szélálló kesztyű strapabíró softshell anyagból készült, amely kellemesen puha és rugalmas. Simulékony, bordázott csuklórésze révén jól illeszkedik és nem szorít. A kesztyű puha polár anyaggal bélelt, így jó melegen tartja a kezeket például kerékpározás közben. A tenyérrész lévő csúszásgátló, szilikonos nyomott minta jó fogásról gondosodik. Érintőképernyős készülékek használatához ideális A kesztyűt érintőpontokkal látták el, melyek lehetővé teszik az érintőképernyő használatát, így nem kell levenni hozzá a kesztyűt - ideális okostelefonhoz, táblagéphez vagy digitális fényképezőgéphez.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 52/2016  Téli leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.