Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 43 2016
Szélvédő tisztító

Szélvédő tisztító

Az utakon történő biztonságos közlekedés érdekében fontos, hogy jól kilássunk az autóból. Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy a szélvédőüveget rendszeresen megtisztítsuk. Ennek a szélvédő tisztítónak a segítségével mindez nagyon könnyen kivitelezhető. Optimális tisztítás A szélvédő tisztító olyan kiváló minőségű, finom mikroszálakkal készült, amelyek összeszedik a port és a szennyeződést, valamint összegyűjtik a kondenzvizet - az üveg kellően tisztává válik. Könnyű használat A szélvédő tisztító háromszög formája révén különösen könnyen használható sarkokban és a visszapillantó tükör mögött. A nyél és a fej behajtható, így helytakarékosan tárolható például a kesztyűtartó rekeszben. A mikroszálas huzatok egyszerűen a mosógépben tisztíthatók.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 43/2016  Otthon, biztonságban

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.