Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 20 2017
Tárolómodul szett, fehér

Tárolómodul szett, fehér

Rugalmasan kombinálható modulbútorokkal méretre szabott megoldások jöhetnek létre bármely helyiségben! Remek ötlet kisebb szobák vagy például tetőterek optimális térkihasználásához. 3 modul szettben Ez a szett három olyan szekrénymodult tartalmaz, amely tetszés szerint kombinálható és igény szerint bővíthető. 1 modul ajtóval - az ajtóütköző jobbra és balra szerelhető 1 modul 2 fiókkal és golyós fiókcsúszóval 1 modul nyitott rekesszel Praktikus részletek A termékcsalád minden modulja összecsavarozható egymással, mivel belső oldaluk felülete előfúrt. A modulok külön is kaphatóak. Az ajtók és a fiókok nyomásra, könnyedén nyílnak és záródnak, így fogantyú nélkül készültek. A készlet minden olyat tartalmaz, ami a felszereléshez szükséges: fali foglalatot, szilikonból készült padlókímélő betéteket, valamint szerelési anyagot.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 20/2017  BÚTOR KIÁRUSÍTÁS

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.