Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 24 2016
Többféleképpen hordható melltartó

Többféleképpen hordható melltartó

1 melltartó bármely öltözékhez – sokféleképpen hordható Olyan sokoldalú, mint maga az élet. A levehető, állítható hosszúságú pántoknak köszönhetően ez a melltartó négyféleképpen viselhető, így igény szerint alakítható a dekoltázs és a hátkivágás: a selymesen csillogó, puha microtouch anyagból készült sokoldalú tehetség normál pántokkal, keresztezett pántokkal, nyakba akasztós változatban és pánt nélküli melltartóként hordható. Többféleképpen hordható, rendkívül kényelmes melltartó Ez a melltartó a varrás nélkül előformázott, könnyű, körmerevítős kosaraknak köszönhetően szép dekoltázst varázsol. A szilikoncsíkok eközben jó tartást biztosítanak. Az egyedülállóan kényelmes viseletről az elasztántartalom, valamint a puha, háromszorosan állítható SoftSeal® kapocs gondoskodik.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 24/2016  Nyári fehérnemű

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.