Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 42 2016
Tükrös szekrény gardrób

Tükrös gardróbszekrény

Praktikus belső felosztás Üdvözlünk, rend! Ebben a tükrös szekrény gardróbban remekül elférnek a kabátok, táskák & egyebek. A kihajtható tükrös ajtó mögött egy praktikus elrendezésű belső rész található ruhatartó rúddal, két tárolórekesszel, négy kulcstartó és két táskatartó fogassal. A szekrény külső részén oldalt egy praktikus tárolórekesz található. Stílusos, funkcionális dizájn A rejtett lábazat, amelyen a szekrény áll, lebegő hatást kölcsönöz a bútornak, így a szekrény még szűk előszobában is jól mutat. A baloldali front rögzített, a kihajtható tükrös ajtót szilikonütközőkkel látták el a halk csukódás érdekében. A készlet minden olyat tartalmaz, ami az összeszereléshez szükséges: foglalatot, szerelési anyagot, valamint összeállítási útmutatót.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 42/2016  Bútor kiárusítás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.