Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 49 2016
TV-hez fejhallgató

TV-hez fejhallgató

Fülhallgató akusztikai optimalizálással Ez az akusztikai optimalizálással készült sztereó fejhallgató igazodik az időskori csökkent hallásfrekvenciához. Rádiójeles technológia révén lehetővé teszi a vezeték nélküli zeneátvitelt például tévéről és HiFi-berendezésről. Műszaki részletek Kitűnő átviteli biztonság a 2,4 GHz-es zavarásmentes vivőfrekvencia révén Természetes hangzás CD-minőségben Hangerő-szabályozó külön balance-szabályozóval és státusz-LED-del (be-/kikapcsoló) Hatótávolság max. kb. 30 m-ig Hangerő max. kb. 120 dB-ig Akusztikai optimalizálás az időskori csökkent hallásfrekvenciához Beépített lítium-polimer akku max. 9 órás tartós működéshez Speed-charging funkció Külső mikrofon: fejhallgató-csatlakozóhoz vagy a televízióhoz való rögzítéshez (a hangot ez esetben felerősítve adja vissza) - ezzel egyidejűleg a mellékzajok is észlelhetők a helyiségben (pl. telefoncsörgés) A kis súly és a mikrofonos fejhallgató révén rendkívül kényelmesen hordható Egyszerű üzembe helyezés és használat az automatikus csatlakoztatás és az áttekinthető kezelőelemek révén Üzemidő közepes hangerő esetén: 8 h Jel-zaj távolság (min.): 75 dB Torzulás (max.) 0,5% Frekvenciatartomány: 30 Hz–15 kHz


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.