Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 7 2017
Üvegkristály-applikátor

Üvegkristály-applikátor

Remek dekorációs ötlet mindazok számára, akik szeretik a csillogást! Az applikátor segítségével a csillagok és a színes üvegkristályok egyszerűen felhelyezhetők a felsőkre, övekre vagy kedvenc farmerra. Az üvegkristályok és a szegecsek olyan hőálló ragasztós bevonattal készültek, mely a pákával könnyen felhevíthető. Csak válassza ki a mindenkori kőméretnek megfelelő fejet, majd fogja meg a követ a speciális csipesszel, végül rögzítse az anyagra. Az ily módon díszített ruhadarabok max. 30 °C-on mosógépben tisztíthatók. Számos tartozék Kb. 120 üvegkristály 3 különböző színben Kb. 60 csillagszeges Páka 8 fejjel a különböző méretű és formájú kövekhez: 5 kerek, 2 lapos és 1 mini simítófej 1 speciális csipesz, mellyel a kövek könnyen a pákafejre helyezhetők Állvánnyal a páka számára, tároló dobozzal és használati útmutatóval


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.