Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 29 2014
Variálható push-up melltartó, fekete

Variálható push-up melltartó, fekete

Ez a push-up melltartó minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amely révén gyorsan az Ön új kedvencévé válik. A varrás nélkül előformázott, könnyű szivacsos kosarak csábító dekoltázst varázsolnak. A körmerevítő és az integrált szivacspárnák lágyan megemelik és optikailag nagyobbítják meg a kebleket. Push-up, a sokoldalú tehetség E lenyűgöző tulajdonságok mellett ez a melltartó egy igazi sokoldalú tehetség is egyben. Ez a variálható melltartó négyféleképpen hordható. A hátul lévő különösen hosszú zárórésznek köszönhetően tökéletesen alkalmas mélyen kivágott vagy a hátat szabadon hagyó ruhák alá. A toldópánt segítségével nyakpántos melltartóként is viselhető. Az összes kiegészítő pántot egy külön organza tasakba helyezve mellékeljük hozzá. Szín: Fekete


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.