Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 52 2016
Varrás nélküli sportmelltartó, fekete

Varrás nélküli sportmelltartó, fekete

Optimális tartás, szabad mozgás Legyen aktív, közben pedig élvezze az optimális tartás nyújtotta előnyöket - ennek az oldalsó varrások nélkül készült, különböző kötött részekkel, széles, mell alatti gumírozással és széles, állítható hosszúságú pántokkal ellátott sportmelltartónak köszönhetően mindez lehetséges. A puha, funkcionális anyag rendkívül formatartó, miközben tökéletes illeszkedést biztosít a korlátlanul szabad mozgás mellett. A sportmelltartó enyhe megtámasztást nyújt, ezáltal tökéletesen alkalmas pl. jógához, gimnasztikához és lágyabb sportfajtákhoz. Kényelmes viselet a kapocs és a révén Ez a melltartó minden mozdulathoz igazodik és alig érezhető. Ez pedig az egyedülállóan puha, négyszeresen állítható SoftSeal® kapcsos zárórésznek és a TACTEL® szálaknak köszönhető: bőrbarát, strapabíró és lélegző. Szín: Fekete


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.